Team Snabbares nyhetsbrev 24 november 2017

Team Snabbares nyhetsbrev 24 november 2017

2017 november 24

Välkommen till Team Snabbares nyhetsbrev!

Hej!
Vi vill dra vårt strå till Black Friday-stacken. Därför erbjuder vi just idag, och bara idag, sjukt bra deals på sånt som gör dig piggare, gladare, starkare och snabbare. Alltså rabatt på den medicin som kallas träning och på den glädje som ligger i att få professionell hjälp med att utvecklas inom det man brinner för.

Ange koden BlackFriday2017 i kassan under fredagen 24/11 för att få 30% rabatt på träningsglädje - på allt som nämns i detta nyhetsbrev.

Läs också om Helena Kvapil som gick in på finfina 11.51:22 i VM över ironmandistans, med bara 7-8 timmars träning i veckan. Receptet: Kvalitet före kvantitet. Nu siktar Helena vidare mot VM på halva distansen, i Sydafrika. En av flera inspirationskällor som vi hoppas ska få dig att känna än mer träningsglädje.

Happy Training!

Alla erbjudanden samlade

Här har vi samlat alla Black Friday-erbjudanden till dig. Du hittar kanonerbjudanden på simning, cykel, löpning, triathlon, coaching, yoga, träningsrese-aktiviteter och kläder! Imorgon är normalpriserna tillbaks, så happy Black Friday på dig!

Läs mer

Efter rekordet i Kona: Helena vill ha mer

17 år efter att Helena Kvapil satte sitt personliga rekord på VM över ironmandistans, var hon i år på plats igen på Hawaii. Nu i klassen W45-49 år, och efter bara 7-8 timmars träning i veckan. 
Men rekordet, det tog hon ändå. Receptet: Kvalitet före kvantitet. Nu siktar Helena vidare mot VM på halva distansen, i Sydafrika. Här är hennes berättelse.

Läs mer

Coaching

Simning

12 tim träningsdag - vi gör't igen!

Ett halvt dygns simning, föreläsning om simteknik, yoga för simmare, föreläsning om löpteknik och löppass kändes. Men det kändes mest bra, för dem som var med 18/11. Det här gör vi igen! 
7 april får du chansen att vara med igen. Och just idag på Black Friday anmäler du dig med 30% rabatt.

Triathlon

Cykel

Löpning

Yoga

Tri Mallorca våren 2016

Black Friday-rabatter (för deltagare på träningsresan Tri Mallorca) på:

Tränings- och tävlingkläderKommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.