Team Snabbares Nyhetsbrev 27 januari 2020

Team Snabbares Nyhetsbrev 27 januari 2020

2020 januari 27

Välkommen till Team Snabbares nyhetsbrev!

Hej!
Vi hoppas att du får både träningsinspiration och praktiska tips i detta nyhetsbrev. Läs bland annat om hur cykelresan till Gran Canaria var - och se bilderna. Betydligt backigare än Mallorca och varmt och skönt redan i januari. Eller varför inte få de två bästa tipsen på hur du egentligen ska veta vad du ska spänna och var du ska slappna av när du crawlar?

Happy Training!

Drömcykling i varma berg
Team Snabbares cykelresa till Gran Canaria blev just så fylld av magisk cykling i berg, vackra vyer, sol och värme som man hoppas på av en resa i januari. Alla som svarat på enkäten efter resan kan rekommendera den till andra och ger betyget bra eller fantastiskt på det mesta, allra mest för Cyklingen, Ledarna, Stämningen/trivseln samt Helheten.

Läs mer och se bilderna

Rabatt på sista Mallorca-platserna
Vill du hänga med på cykel- och triathlonresan till Mallorca i påsk? Det är 2 000 kr rabatt på de sista platserna, nu under de sista dagarna i januari. Så passa på att boka om du inte redan gjort det. Använd koden SnabbareVing för 7- eller 14 dagarsalternativen där du flyger med Ving 4-11 april, 11-18 april eller 4-18 april och bor på populära Sunwing Alcudia Beach. Där går även JuniorCampen av stapeln, så det passar också om du har barn eller ungdomar som vill hänga med och få en egen lekfull träningsresa med erfarna ledare medans du är ute och cyklar.
Använd koden SnabbareApollo för 10-dagarsalternativet där du flyger med Apollo 8-18 april och bor på prisbelönta vuxenhotellet Astoria Playa. Där finns även vår utomhuspool som vi simtränar i under Tri Campen.
Det kommer att finnas tillräckligt många olika cykelgrupper varje dag för att du alltid ska kunna hitta en som passar dig i distans och tempo. Trevligt sällskap får du så klart på köpet. De erfarna guiderna hittar både bästa asfalten, utsikten och fiken på ön.

Mer om cyklingen under resan
Mer om priser (före din rabatt) och alternativ

2 tips för bättre anspänning & avslappning
När och var ska du slappna av och när och var ska du spänna dig, när du crawlar? Detta benar Team Snabbares simcoach Ulf Hausmann ut i detta blogginlägg.

Läs mer

Röda Havet 2020 - bokningen öppen!
Häng med på en fantastisk tränings- och upplevelseresa till Röda Havets kristallklara och varma vatten 30 okt - 13 nov 2020! Välj mellan första veckan (30 okt - 6 nov), andra veckan (6-13 nov) eller 14 dagar. Under en magisk vecka (eller två) bor du på en modern och bekväm båt (Liveaboard) i ett guppande träningsparadis tillsammans med Team Snabbares populära och erfarna tränare och trivselskapare.

Läs mer

Nyckeln till bra drag: rotera axeln lätt in mot kinden
Ett enda tips om din simteknik - håll koll på dina axlar.
Du ska rotera axeln lätt inåt, mot kinden! skriver här Ulf Hausmann, Team Snabbares head coach i simning.

Läs mer

Crawlkurs intensiv, 6 ggr 
Crawlkurs där du i liten grupp på max 8 personer lugnt och metodiskt lär dig grunderna i att simma crawl. Du hittar ett bra vattenläge, får ordning på andningen och får till ett bra drag i vattnet.
Målet är att du skall få en bra crawlteknik, kunna simma längre och mer avslappnat, och dessutom kunna simma snabbare vid samma ansträngningsnivå än innan kursen. 

Läs mer

10 punkter för bättre vattenläge
Mycket av simningen handlar om att hitta ett bra läge i vattnet, skriver här Team Snabbares simcoach Ulf Hausmann. Kolla in hans checklista för en bättre hållning när du simmar crawl.

Läs mer

Falunhelg med Team Snabbare IF
14-16 februari 2019 åker Team Snabbare IF iväg till Falun för en social träningshelg. Bland aktiviteterna: Velodromcykling (plus kurs), skidåkning (plus teknikkurs), skridskoåkning, simning, yoga och... redskapsgymnastik. Ja och säkert något kulturellt också. Men en del aktiviteter är parallella och du kan inte vara med på allt. OBS! Begränsat antal platser. Rabatt för dig som är medlem i Team Snabbare IF. 

Läs mer

Liveaboard Röda Havet - bästa resan någonsin!
Det blev verkligen en oförglömlig tränings- och upplevelseresa till Röda Havets kristallklara och varma tropiska vatten. 30 okt - 6 nov 2019 var vi iväg 18 glada. Konceptet är Liveaboard, alltså boende på båt. I detta fall ombord på moderna och bekväma New Francesca, mitt i ett guppande träningsparadis tillsammans med Team Snabbares populära och erfarna tränare och trivselskapare Pål Török (simning och yoga), Tomas Granberg (simning) och Marika Török (yoga).

Läs mer

Nya coachingvarianter med Träningsprogram Deluxe
Team Snabbares uppskattade coachingtjänster har nu kommit i två enklare varianter: Träningsprogram Deluxe och Träningsprogram & Träning Deluxe. Båda utan livs levande coach, men med nivåanpassat träningsprogram i den egenutvecklade CoachTjänsten, som uppdateras varje gång du genomför ett av de tester i simning, cykel eller löpning som ingår i upplägget.

Läs mer

Mallis i påsk - 7, 10 eller 14 dagar?
2020 kan du välja mellan tre smaker på vår påskträningsresa till Mallorca: Bike Mallorca, Tri Mallorca och JuniorCamp. Alla med extra allt, t ex fler guider och ledare än någon annan svensk cykelresa vi vet om. Allt för att det varje morgon ska finnas en grupp som är perfekt för dig. 

  • Bike Mallorca - eller Bike Camp Mallorca om du vill - är standardalternativet, för dig som åker med för att cykla. Här ingår också after-bike-yoga, så du ökar chansen att orka mer och hålla dig pigg hela resan. https://teamsnabbare.se/collections/bike-mallorca
  • Tri Mallorca - eller Tri Camp Mallorca om du vill - är ett valbart tillägg, för dig som vill lägga till personligt coachad teknikträning och upplevelseträning i simning, löpning och swimrun. https://teamsnabbare.se/collections/tri-mallorca
  • JuniorCampen - eller Junior Camp Mallorca om du vill - är för barn och ungdomar 5-17 år, med massor av träning och kul ihop med dedikerade och erfarna ledare. Gäller för dig som åker med minst en vuxen. Lägre pris om du dessutom bor i extrasäng. https://teamsnabbare.se/pages/juniorcamp-mallorca

Läs mer & boka

Coachhjälp för att nå ditt mål
Om du vill bli ditt bästa jag lagom tills startskottet går på den där tävlingen du siktar på, då kan det vara bra med professionell coaching via Team Snabbare. Det gör det lättare att komma igång med goda träningsvanor, och att hålla sig motiverad och skadefri - så att du ständigt utvecklas och når dina mål.
Vi hittar lösningen som passar dig och ditt liv! Din coach anpassar hela tiden ditt träningsprogram utefter hur du svarar på träningen och efter hur ditt livspussel ser ut.
Ni kommunicerar enkelt i vår Coachtjänst, och/eller via telefon, sms eller kanske att ni rent av tränar ihop ibland. Välkommen till Coaching Deluxe.
Läs mer

Månadens citat

"Mycket fin resa med bra upplägg, fantastisk cykling, trevlig stämning och bekvämt boende. Kan varmt rekommenderas."Kommentera

Kommentarer måste godkännas innan de syns.